Διατροφή για καλή ψυχολογία

Ποιες είναι οι τροφές που βοηθούν να έρθει το χαμόγελο στα χείλη μας; Καλή διάθεση, σωματική και ψυχική ευεξία με σωστή διατροφή είναι η απάντηση στο καθημερινό στρες από τους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Ορεινή ποδηλασία; Κάθε αρχή και δύσκολη...

Όπως όλα τα όμορφα πράγματα, έτσι και στην ορεινή ποδηλασία κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Δεν πρέπει όμως σε καμία περίπτωση να απογοητευόμαστε γιατί πιστέψτε με, αφού ξεπεράσετε τις πρώτες δυσκολίες, μετά τίποτα δεν θα μπορεί να σας σταματήσει, ώστε να απολαύσετε τα οφέλη που σας προσφέρει το άθλημα της ποδηλασίας σε συνδυασμό με την φύση.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα οφέλη του ποδηλάτου στην υγεία μας αλλά και στην ψυχολογία μας

Όλοι πάνω κάτω γνωρίζουμε ότι το να ποδηλατείς είναι μία άσκηση που κάνει καλό στην υγεία. Ίσως όμως δεν ξέρουμε ότι οι ευεργετικές επιδράσεις του πεταλιού για την υγεία και τον οργανισμό είναι πάρα πολλές. Όπως τονίζουν οι επιστήμονες μερικές ώρες ποδήλατο την εβδομάδα μπορούν να μας προσφέρουν πολλαπλά οφέλη. Κάντε ποδήλατο λοιπόν. Κάνει όχι απλώς καλό, πολύ καλό στην υγεία. Και μην ξεχνάτε ότι ποδηλατώντας κερδίζει και το περιβάλλον και η τσέπη μας.

Διαβάστε περισσότερα...

4+1 έξυπνοι τρόποι για να «ελαφρύνετε» το ποδήλατό σας

Το μεγάλο πρόβλημα για την ποδηλασία βουνού… είναι ότι για να ελαφρύνει το ποδήλατό σας αυτές τις μέρες, σχεδόν απαιτεί από εσάς να βγάλετε μια δεύτερη υποθήκη για το σπίτι σας! Τα ανταλλακτικά γίνονται όλο και πιο ακριβά και από ότι βλέπουμε αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Επομένως, πώς θα ελαφρύνει το ποδήλατα μας φθηνά;

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS
ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ